1. Ana Sayfa
  2. Spor
  3. Eski U-18 futbol milli takım oyuncusu hırsızlık şüphesiyle tutuklandı

Eski U-18 futbol milli takım oyuncusu hırsızlık şüphesiyle tutuklandı

Eski U-18 Japonya erkek futbol milli takım oyuncusu, Tokyo-Musashimurayama'da alışveriş merkezinde bir kadın müşterinin çantasını çaldığı iddiasıyla Tokyo Emniyet Müdürlüğü tarafından tutuklandı.

kamoike-1

Hırsızlık iddiasıyla tutuklanan 24 yaşındaki şüphelinin, Chūou Üniversitesi 4. sınıf öğrencisi olan eski U-18 Japon milli futbolcusu Haruki Kamoike olduğu bildirildi. Kamoike’nin; geçen sene Eylül’de Musashimurayama’da bir AVM’de alışveriş yapmakta olan 57 yaşındaki bir kadın müşterinin, içinde yaklaşık 1500₺ nakit para olan çantasını çaldığından şüpheleniliyor.

Emniyet Müdürlüğü’nün açıklamasına göre, ihbarı alan polis memuru mağazanın güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Mağaza müşterisinin ürün seçtiği sırada alışveriş arabasına asılı duran çantasını çalan Kamoike güvenlik kameralarına yansıdı.

Soruşturma kapsamında ifadesi alınan şüpheli, suçlamayı kabul etti. Ayrıca başka hırsızlık suçları da işlediğini itiraf etmesi üzerine Emniyet Müdürlüğü diğer suçları da soruşturmaya başladı.

Kaynak: JNN

Yorum Yap

Yorum Yap